söndags ångest

Veckan är slut och det är söndag igen. Vilket betyder insikt på alla saker man måste göra i den kommande veckan. SÖNDAGS ÅNGEST!

Har så grymt mycket att göra nästa vecka att jag nästan – bara nästan – får panik. (VARNING! Detta är ett ”jag-hatar-mitt-liv-och-tänker-klaga-på-hur-mycket-jag-har-att-göra-inlägg”.) Imorgon ska jag hålla ett argumenterade tal i svenskan, som jag inte har skrivit klart ännu. Jag måste även jobba ikapp en massa i matten, som jag på något sätt hamnat rejält på efterkälken i. Ska även lämna in ett matte rapport imorgon – hur man nu kan skriva en rapport i matte. På tisdag är det kemi läxa som gäller, och på onsdag/torsdag ska jag har skrivit klart en review på Forrest Gump i engelskan. Jag ska även jobba på onsdag eftermiddag och måste därför ha skrivit klart idrottsrapporten, som ska in på torsdag, på tisdag kväll. FUN TIMES! Och juste, jag ska boaaat ikväll och har därför bara tre timmar kvar på min plugg-söndag. FUNNIER TIMES!

Som ni märker har jag en del att göra – och borde därför inte skriva ett meningslöst inlägg på en meningslös blogg som ingen läser – och är nästan – fortfarande bara nästan – panikslagen.

Annonser

En tanke på “söndags ångest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s